Yrityksellämme on vahva perusta

Meillä palvellaan välittäen

Vuonna 1995 syntyi ajatus palvella kiinteistövälitystoimisto Pasi Volanen Oy:n asiakkaita entistäkin paremmin, jolloin yrityksen alle perustettiinkin tytäryhtiö Porvoon Vuokravälitys Oy. Ajatuksena oli helpottaa asiakkaiden elämää karsien ylimääräistä palveluiden perässä juoksemista ja näin ollen tuoda tilalle alamme myynti- ja vuokravälityspalvelut keskitetysti kaikki saman katon alle. Jatkamme edelleen tällä hyväksi havaitulla toimintamallilla.

Tarjoamme asiakkaillemme ammattitaitoisesti sekä kattavasti kaikki vuokraustoimintaan liittyvät palvelut, oli kyse sitten vuokranantajan tai vuokra-asunnon hakijan toimeksiannosta. Välittämämme kohteet voivat olla mitä vain vapaa-ajan asunnoista asunto-osakkeisiin ja omakotitaloista arvokohteisiin. Pääasiallinen toimialueemme on itäinen Uusimaa, mutta verkostoja löytyy pidemmällekin.

Henkilöstöltämme löytyy kaikilta vuosien alan kokemus sekä näkemys, joka osaltaan varmasti johtaa kohti asiakkaalle parasta lopputulosta. Meillä etsitään koteihin niitä arvostavia asukkaita ja asukkaille koteja, joissa viihdytään. Kaikki yhtä tärkeitä, mutta tehokkuutta ei kuitenkaan unohdeta.

Tule käymään tai soita. Meillä on halu auttaa!

Meistä sanottua:

SUURI kiitos teille, on mukava tehdä yhteistyötä kanssanne

Kiva että asia hoituu näin vaivattomasti

TACK för all hjälp!

Stort tack för ett utförligt jobb och era motiveringar och granskningar

Tack för att du har skött allt så jättebra (minsta besvär för mig)!