Loistopalvelua asunnon etsijälle

Oletko vuokra-asuntoa vailla?

Meidän kautta Sinulla on mahdollisuus saada vuokra-asunto, kun toimit seuraavasti:

 1. Katso vapaana olevat vuokrakohteet kohdelistauksesta täältä.
 2. Jos löydät Sinua kiinnostava kohteen, katso onko sille annettu yleinen esittelyaika ja päivämäärä. Suurin osa kohteistamme esitellään vain yleisesittelyssä. Yleisesittelyssä olevaan kohteeseen ei tarvitse ilmoittautua. Muista kuitenkin olla ajoissa! Esittelyt alkavat tarkalleen mainittuna aikana.
 3. Kun olet käynyt esittelyssä, voit jättää hakemuksen vuokrakohteen sivuilla olevan lomakkeen kautta. Täytäthän kohdat huolellisesti!
 4. Koska hakijoita pienempiin vuokra-asuntoihin on paljon – otamme siksi yhteyttä vain valituksi tulleeseen vuokralaiseen. Ilmoitamme vuokra-asunnon saaneelle muutaman päivän sisällä esittelystä.

HUOM! Jos kohteessa ei näy esittelyaika, kannattaa odottaa – päivitys tapahtuu kun esittelyaika on tiedossa. Jos kohteessa ei pidetä yleisesittelyä, kohteen alla lukee ”Sovi esittely”.

 

Lataa vuokralaisen opas Selaa vuokrakohteitamme


Täytä irtisanomislomake Täytä asunnon tarkastuslomake

Haluatko meidän etsivän sinulle sopivan vuokra-asunnon?

Toiveet ja tarpeet täyttävää kotia ei omin avuin aina löydy helposti ja oikeaan ajankohtaan. Lisäksi etsiminen vie aikaa ja vaivaa. Tällöin tarjoamamme vuokraustoimeksianto-sopimus on oiva ratkaisu ongelmaan. Sopimuksen tehtyäsi voit luottaa, että ammattilaiset tekevät töitä löytääkseen sinulle asuntomarkkinoilta parhaimmiten sopivan kodin -Tietenkin hyvää vuokratapaa sekä vuokravälitystapaa noudattaen ja kunnioittaen.

Valitse Porvoon Vuokravälityksen asiantuntija, kun haluat löytää vuokrattavan kodin!

Ota yhteyttä ja anna meidän etsiä asunto sinulle

 


Täytä irtisanomislomake

 • Asunto

 • Vuokranantaja

 • Vuokralainen 1

 • Vuokralainen 2

 • Vuokrasopimus

 • Irtisanomisen ajankohta ja syy

 • Ilmoita alle haluttu päättymispäivä (aikaisintaan seuraavan kuukauden viimeinen päivä) (Esimerkki: irtisanot vuokrasopimuksen 28.4., vuokrasopimuksesi päättyy 31.5.)

 • Irtisanon tällä päivämäärällä vuokrauskohdetta koskevan vuokrasopimukseni päättymään yllä ilmoittamani ajankohtana

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.