Veegankatu 4 as, Porvoo

Sovi esittely!

Porvoo, Veegankatu Rauhallisella asuinalueella kävelymatkan päässä kaikista keskustan palveluista "pienkerrostalo" jossa 4 huoneistoa. 3 h+k+kph, yht. 72 m2. Ensimmäisestä kerroksesta, ei maantasalla. Hyväkuntoinen ja valoisa huoneisto, vaikka remontista(V.2008) on jo aikaa niin materiaalivalontojen vuoksi kohde vieläkin erittäin moderni ja suhteellisen hyväkuntoinen. Täysin koneistettu keittiö mm. ap-kone, Lattiat laminaattia seinät maalattu ja kph kaakeloitu. Vapautuu 1.11.2021. Kaikissa kohteissa 2 kk vakuus. Tarkistamme hakijoiden luottotiedot suostumuksella. ESITTELY 14.10 KLO 16.15.


Sijainti

Porvoo, Keskusta

Osoite

Veegankatu 4 as

Pinta-ala

72 m²

Asumismuoto

Kerrostalo

Huoneita

3 h+k+kph

Parveke

Kyllä

Vapautuminen

01.11.2021

Vuokra

880 €

Muut maksut

Sähkölämmitys kuluutksen mukaan, oma sähkösopimus. Vesi kulutuksen mukaan, mutta ennakkoon 15 euroa/kk/hlö.

Vuokraehdot

Vuokralaisella tulee olla voimassaoleva kotivakuutus vastuuvakuutuksella koko vuokrasuhteen ajan. Kaikki halogeenivalot tulee olla toimivia kun vuorkasopimus päättyy. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Vuokrasopimus

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen irtisanomisaika ilman sopimussakkoa on 11 kk kuluttua vuokrauksen alkamisesta.

Esittely

Sovi esittely!

Lisää kuvia kohteesta

Kohdekuva 1Kohdekuva 2Kohdekuva 3Kohdekuva 4Kohdekuva 5Kohdekuva 6Kohdekuva 7Kohdekuva 8

Jätä vuokra-asuntohakemus tästä kohteesta