Pormestarinkatu 10 C, Porvoo

Sovi esittely!

Porvoo, Porvoon portti, Pormestarinkatu 10 Valoisa ja upea 6 kerroksen näköalahuoneisto 78 m2 ! 3h+rh+k+kph. Moderni keittiö ja kylpyhuone.Todella hyvä pohjaratkaisu; erillinen ruokailutila, ikkunallinen kylpyhuone, tilava olohuone, 2 makuuhuonetta, wc ja lisäksi vaatehuone. Päätyhuoneisto! Lasitettu parveke etelään, josta hienot näkymät. Kaikki palvelut alueella. Vuokra 1180 euroa/kk+vesi kulutuksen mukaan,ennakkoon 15EUR/kk/hlö+taloussähkö. Tarkistamme kaikkien hakijoiden luttotiedot suostumuksella. Kaikissa kohteissa 2 kk vakuus. Soita ja sovi esittely!


Sijainti

Porvoo, Näsi-Porvoonportti

Osoite

Pormestarinkatu 10 C

Pinta-ala

78 m²

Asumismuoto

Kerrostalo

Huoneita

3h+rh+k+kph

Parveke

Kyllä

Energialuokka

Energialuokka: F2007

Vapautuminen

Heti vapaa

Vuokra

1180 €

Muut maksut

Taloussähkö kulutuksen mukaan, oma sähkösopimus. Vesi kulutuksen mukaan, mutta etukäteen 15euroa/kk/hlö ja talauslasku tarvittaessa.

Vuokraehdot

Vuokralaisella on oltava voimassa oleva kotivakuutus vastuuvakuutuksella koko vuokra suhteen ajan. Vuokralainen on tietoinen että taloyhtiössä suunnitellaan parvekeremonttia. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Vuokrasopimus

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen irtisanomisaika ilman sopimussakkoa on 11 kk vuokrasopimuksen alkamisesta.

Esittely

Sovi esittely!

Lisää kuvia kohteesta

Kohdekuva 1Kohdekuva 2Kohdekuva 3Kohdekuva 4Kohdekuva 5Kohdekuva 6Kohdekuva 7Kohdekuva 8Kohdekuva 9Kohdekuva 10Kohdekuva 11Kohdekuva 12Kohdekuva 13

Jätä vuokra-asuntohakemus tästä kohteesta