Lundinkatu 16 A, Porvoo

Sovi esittely!

Vuokrataan asunto hyvällä sijainnilla Porvoon keskustan torin, kaupunginpuiston sekä putiikkien ja ravintoloiden läheisyydessä! Täydellisen pintaremontin läpikäynyt 63 m2 läpitalon kolmio jossa tehokas pohjaratkaisu. Tämän asunnon erikoisuutena on hyvin varusteltu valoisa avokeittiö, käytännöllinen laattalattia keittiössä ja eteisessä sekä ovellinen pieni "tuulikaappi" jossa hieman vaatesäilytystilaa. Asunto vapautuu 1.11.2021. Esittelyt sopimuksen mukaan.


Sijainti

Porvoo, Keskusta

Osoite

Lundinkatu 16 A

Pinta-ala

63 m²

Asumismuoto

Kerrostalo

Huoneita

3h+avokeittiö+kph

Parveke

Kyllä

Energialuokka

Energialuokka: D2007

Vapautuminen

01.11.2021

Vuokra

995 €

Muut maksut

Taloussähkö kulutuksen mukaan, oma sähkösopimus.

Vuokraehdot

Vuokralaisella on oltava voimassaoleva kotivakuutus vastuuvakuutuksella koko vuokrasuhteen ajan. Vesimaksu on taloyhtiön tariffin mukaan ja mikäli siirrytään kulutuksen mukaiseen laskutukseen vuokralainen maksaa veden kulutuksen mukaan. Suostumus luottotietojen tarkistukseen. Vakuus on kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Kaikki asumiseen liittyvä tuki on maksettava suoraan vuokranantajalle. Muuttopäivä on ahvl:stä poiketen sopimuksen päättymispäivä. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Vuokrasopimus

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen irtisanomisaika ilman sopimussakkoa on 11 kk. vuokrauksen alkamisesta.

Esittely

Sovi esittely!

Lisää kuvia kohteesta

Kohdekuva 1Kohdekuva 2Kohdekuva 3Kohdekuva 4Kohdekuva 5Kohdekuva 6

Jätä vuokra-asuntohakemus tästä kohteesta