Lohentie 9 F, Porvoo

Sovi esittely!

Porvoo, Kevätkumpu, Lohentie 9 Toisen kerroksen läpitalon valoisa 3h+k 72m2 eteläparvekkeella. Siisti peruskuntoinen huoneisto. Alueella hyvä reittiliikenne Porvoon keskustaan, kaksi päiväkotia, ala-asteet niin suomen kuin ruotsinkielinen uudessa Kanteletalossa, kauppa, apteekki ,postin palvelupiste yms.Heti vapaa. Soita ja sovi esittely !


Sijainti

Porvoo, Kevätkumpu

Osoite

Lohentie 9 F

Pinta-ala

72 m²

Asumismuoto

Kerrostalo

Huoneita

3h+k

Parveke

Kyllä

Vapautuminen

Heti vapaa

Vuokra

795 €

Muut maksut

Taloussähkö, oma sähkösopimus. Vesi 22EUR/hlö/kk.

Vuokraehdot

Vuokralaisella on oltava voimassaoleva kotivakuutus vastuuvakuutuksella koko vuokrauksen ajan. Mikäli huoneistossa tupakoidaan kiellosta huolimatta, niin vuokralainen maksaa asunnon pintaremontin myös vuokravakuuden ylittävältä osalta. Suostumus luottotietojen tarkistukseen. Vakuus kahden kuukauden vuokraa vastaava määrä. Ahvl:laista poiketen vuokrasopimuksen päättymispäivä on muuttopäivä. Mikäli siirrytään kulutuksen mukaiseen vesimaksuun niin samaa käytäntöä sovelletaan vuokralaiseen. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Vuokrasopimus

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen irtisanomisaika ilman sopimussakkoa on 11 kk kuluttua vuokrauksen alkamisesta.

Esittely

Sovi esittely!

Lisää kuvia kohteesta

Kohdekuva 1Kohdekuva 2Kohdekuva 3Kohdekuva 4Kohdekuva 5Kohdekuva 6Kohdekuva 7

Jätä vuokra-asuntohakemus tästä kohteesta