Viikinkitie 11 B, Porvoo

Sovi esittely!

Porvoo, Kevätkumpu, Viikinkitie 11 Hissitalon toisen kerroksen siistikuntoinen, valoisa, pintaremontoitu. 2h+k, 53 m2 huoneisto. Vaaleat ja modernit pinnat, hyvänkokoinen keittiö sekä runsaasti säilytystilaa.Hyvä reittiliikenne keskustaan, kävelymatka Kevätkummun ostoskeskukseen jossa mm. apteekki, postin palvelupiste,nostoautomaatti, r-kioski yms. Heti vapaa huoneisto. Vuokra 695 euroa/kk + vesi kulutuksen mukaan mutta etukäteen 20 euroa/hlö/kk ja tasauslasku tarvittaessa + taloussähkö kulutuksen mukaan. Tutustumisen arvoinen ! Soita ja sovi esittely !


Sijainti

Porvoo, Kevätkumpu

Osoite

Viikinkitie 11 B

Pinta-ala

53 m²

Asumismuoto

Kerrostalo

Huoneita

2h+k+kph+vh

Vapautuminen

Heti vapaa

Vuokra

695 €

Muut maksut

Taloussähkö kulutuksen mukaan, oma sähkösopimus. Vesi kulutuksen mukaan, mutta etukäteen 20 euroa/kk/hlö ja tasauslasku tarvittessa,

Vuokraehdot

Vuokralaisella on oltava voimassa oleva kotivakuutus vastuuvakuutuksella koko vuokrasuhteen ajan. Vuokralainen toimittaa vuokranantajalle todistuksen voimassa olevasta kotivakuudesta. Vuokralainen ei saa ilman vuokranantajan lupaa kiinnittää mitään seiniin. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Vuokrasopimus

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen irtisanomisaika ilman sopimussakkoa on 11 kk vuokrasopimuksen alkamisesta.

Esittely

Sovi esittely!

Lisää kuvia kohteesta

Kohdekuva 1Kohdekuva 2Kohdekuva 3Kohdekuva 4Kohdekuva 5Kohdekuva 6Kohdekuva 7Kohdekuva 8Kohdekuva 9

Jätä vuokra-asuntohakemus tästä kohteesta