Susitie 1 A, Loviisa

Sovi esittely!

Loviisa, Isnäs, Susitie Ylimmän kerroksen 79 m2 päätyhuoneisto lasitetulla parvekkeella! Asunto on hyväkuntoinen ja siisti, tilavat huoneet. 3h+k. Vapautuu viimeistään 1.2.2019. Vuokra 660 e/kk + vesi 20 e/hlö/kk + taloussähkö. SOITA JA SOVI ESITTELY !


Sijainti

Loviisa, Isnäs

Osoite

Susitie 1 A

Pinta-ala

79 m²

Asumismuoto

Kerrostalo

Huoneita

3h+k

Parveke

Kyllä

Energialuokka

Energia todistus tilattu.

Vapautuminen

Heti vapaa

Vuokra

660 €

Muut maksut

Taloussähkö kulutuksen mukaan, ap-maksu taloyhtiön määräämän tariffin mukaan.

Vuokraehdot

Vuokralaisella on oltava voimassa oleva laaja kotivakuutus (vastuuvakuutuksella) koko vuokrasuhteen ajan ja vuokralainen toimittaa välitysliikkeelle todistus kotivakuutuksesta. Vesimaksu taloyhtiön tariffin mukaan mutta jos siirrytään kulutuksen mukaiseen laskutukseen taloyhtiön toimesta, silloin vuokralainen maksaa veden kulutuksen mukaan. Taloyhtiön maksut (autopaikka, saunamaksu ym.) taloyhtiön tariffin mukaisesti. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Vuokrasopimus

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen irtisanomisaika ilman sopimussakkoa on 11 kk vuokrasopimuksen alkamisesta.

Esittely

Sovi esittely!

Lisää kuvia kohteesta

Kohdekuva 1Kohdekuva 2Kohdekuva 3Kohdekuva 4Kohdekuva 5Kohdekuva 6Kohdekuva 7Kohdekuva 8Kohdekuva 9Kohdekuva 10Kohdekuva 11

Jätä vuokra-asuntohakemus tästä kohteesta