Jokikatu 23 B, Porvoo

Sovi esittely!

Porvoo, Keskusta, Jokikatu 23 Ensinmäisen asuinkerroksen läpitalon 88m2 huoneisto. 2 mh sisäpihalle, olohuone+ruokahuone+keittiö jokikadulle, samoin lasitettu parveke josta esteetön jokinäkymä. Valoisa asunto, keittiö remontoitu, jää-pakastin, liesi ja ap-kone. Lattiat parkettia +laattaa. Mahdollista vuokrata autokatospaikka. Vapautuu 1.10.2020


Sijainti

Porvoo, Keskusta

Osoite

Jokikatu 23 B

Pinta-ala

88 m²

Asumismuoto

Kerrostalo

Huoneita

4h+k+kph

Parveke

Kyllä

Energialuokka

Energialuokka: D2007

Vapautuminen

01.10.2020

Vuokra

990 €

Muut maksut

Taloussähkö kulutuksen mukaan, oma sähkösopimus

Vuokraehdot

Vuokralaisella on oltava voimassa oleva kotivakuutus vastuuvakuutuksella koko vuokrasuhteen ajan. Vuokralainen on tietoinen että taloyhtiössä ei ole vielä tehty linjasaneerausta, tekeillä mutta aikataulu vielä avoin. Lemmikit ei sallittu. Tupakointi ei sallittu.

Vuokrasopimus

Toistaiseksi voimassaoleva. Sopimus voidaan irtisanoa päättymään aikaisintaan 12 kk:n päästä sopimuksen alkamisesta. Ensimmäinen irtisanomisaika ilman sopimussakkoa on 11 kk vuokrasuhteen alkamisesta. Taloyhtiössä tullaan tekemään putkiremontti ja kph:t uusitaan, vuokra nyt ja koko putkiremontin yli 990 euroa,kun putkiremontti ja kylpyhuone ja erillis wc korjattu nousee vuokra 1200 euroon kk.

Esittely

Sovi esittely!

Lisää kuvia kohteesta

Kohdekuva 1Kohdekuva 2

Jätä vuokra-asuntohakemus tästä kohteesta